Y1

23 Aralık 2015 Çarşamba

TOPLANMA BAŞLIYOR!


  Uzun zamandır suskunduk.Asaletimizden mi?Tabiki hayır.DC'nin New 52'de topluca Young Justice diye adlandırdığımız genç kahraman topluluklarının -Teen Titans,Legion Lost,Ravagers- ortak eventi The Culling üzerinde çalışıyoruz.

The Culling'i ''Toplanma'' diye çevirebiliriz.Toplanma,New 52'nin ilk eventlerinden biridir.(Diğerleri:Second Wave,Night of Owls).

Genç Meta-İnsanların peşinde olan N.O.W.H.E.R.E. ve onların ağına düşen Teen Titans ve Legion Lost sonunda N.O.W.H.E.R.E.'nin gizemli patronu ve onun Ravagers isimli ekibiyle savaşmak zorunda kalıyorlar.Daha fazla ağzımdan birşey kaçırmadan susayım en iyisi.

The Culling'in içerdiği serilerden bahsedersek; Superboy,Teen Titans,Legion Lost.

Yani çok yakında Superboy'u çeviren kadirocsoy.com'la ortak çalışmamızdan sonra bu güzelim event sizlerle birlikte olacak.Artemis,Rose Wilson,Red Robin,Superboy,Timber Wolf ve daha niceleri için beklemeye değer.

Şu en baştaki resim ne alaka demeyin çok hoşuma gitti.Hatta Wonder tam evlenmelik kız.

İyi günler sevgili Tımarhane sakinleri...


29 Ekim 2015 Perşembe

ÇEVİRMEN ARKADAŞLAR ARIYORUZ!



Merhaba arkadaşlar. Yine bir ilanla karşınısdayız.

Çevirmenlik için gerekli şeyler belli. İyi bir İngilizce ve Türkçe bilgisi... Onun dışında başvuruda bulunup bize bir hafta içinde dönmeyen arkadaşlarla bir daha iletişime geçmiyoruz.

Eğer gerçekten bir süre sonra sıkılıp bırakmayacaksanız ve kendinize güveniniz varsa bize facebook'dan özel mesaj yoluyla başvuruda bulunabilirisiniz.



20 Ekim 2015 Salı

#TeamAksilik Geri Döndü!

Team Aksilik geri döndü!

Dün gece Doctor Who Forgotten #03'ü bitirdikten sonra uyumaya hazırlanıyordum ki ben daha
bilgisayarı kapatmadan ekran gitti.Tamamen gitti.Bilgisayar çalışıyordu ama ekran karanlıktı.Bu sabah tamire tekrar götürdüğümde servise yollamaları gerektiğini söylediler.Peki ekran karardıysa ben nasıl yazabiliyorum diye soracak olursanız aşağıdaki fotoğraftan anlaşılıyr sanırım bu durum.

Eski Masaüstünün ekranına bağladım.


Herneyse işte bugün içindeki çizgi romanları,dizileri,filmleri falan harici hard diske atıp yarın servise vereceğim.Bu sırada çevirmenlere de çevirdikleri serinin diğer sayılarını atacağım ki geldiğimizde hızlı devam edebilelim.Bu arada yeni ekibi ve çalıştıkları sayıları aşağıda vereceğim.Flash ve Teen Titans için ise çevirmen arayışları devam ediyor.Şu bilgisayar da ne çekti be. Bizimle iletişime geçmek için Facebook sayfamız ve Twitter hesabına mesaj atabilirsiniz ki bilgisayar olmadığı için facebook sayfasındaki mesajları görememe olasılığımız yüksek.

Şu an diğer serilerin durumu:



Aksilikler için özür dileriz.Geri döneceğimizi umut ederek Görüşürüz ÇRT!

Doctor Who Forgotten #03