Y1

19 Ağustos 2015 Çarşamba

YOK ARTIK ABİ!


Talihsizlik Takımı'nı duydunuz mu hiç?Hayır mı? Hiç mi?Ben o takımın bir üyesiyim. Diğer adıyla ÇRT ekibi diyebilirsiniz bize. Biliyor musunuz sanki tüm olaylar bu işi yapmamamız için üstün bir güç varmış gibi tasarlanmış. Evet yine bir aksilik oldu. Bilgisayarım garanti kapsamında tamir ediliyordu. O yüzden ara vermiştik. Ne yazık ki bilgisayarım bugün gelmiş.Ne yazık ki dedim farkındaysanız çünkü bilgisayarım kargodan hasarlı çıkmış. Yani çok affedersiniz bir iki dangalak işini doğru yapamadı diye yine en fazla 20 gün tamir süresi beklemek zorundayım. Zaten şu ana kadar 20 gün oldu ve 20 gün daha bize pahalıya mal olacak.Çok geride kalacağız.Gerçi yeni bilgisayar falan da gelebilir. Bana yardımcı olan adam bişeyler dedi de ben en kötü ihtimali düşünüyorum. 

Dedim ya üstün bir güç var ve sürekli bize engel koyuyor. Başka açıklaması olamaz abi. Çevirmenler terk eder,bilgisayar bozulur,serilerde veya linklerde sorun çıkar. Şu an Örümcek-Adam'ı ayağından tutmuş olan Deadpool kadar naptığım belirsiz. Boş hissediyorum. Bunlardan öte insanları 20 gün daha bekletmek zoruma gidiyor. Bir amacımız var ve biz onu asla gerçekleştiremeyecekmişiz gibi.Beddua mı yedik anlamıyorum ki? Özür dileriz ÇRT okuyucuları ve ÇRT ekibi... 

-Wally

4 Ağustos 2015 Salı


SİZ İSTEYİN BİZ ÇEVİRELİM

Arkadaşlar bugüne kadar bir çok seri istek maili aldık, çoğu telifli olduğu için onları yapamadık, diğerlerini okuduk ve beğendiğimiz birkaç tanesini yaptık. Bu aralar da yapacak yeni seriler düşündük ama telifli seriler o kadar arttı ve internette artık o kadar çok çizgi roman çevirilip balonlandı ki, biz de kolay kolay isteyipte yapacağımız seriler bulamaz hale geldik. Biz de neden takipçilerimize sormuyoruz diye düşündük ve şimdi karşınızdayız.

Eğer aklınızda bizim yapmamızı istediğiniz bir seri varsa yarın yani 5 Ağustos akşamı Facebook sayfamızdan paylaşacağımız gönderinin altına istediğiniz serileri yorum olarak atın. Biz sizin attıklarınızdan şeçtiklerimiz ve kendi bulduğumuz bir kaç seriyle 9 Ağustos Pazar günü yine Facebook sayfamızdan anket yapacağız ve en çok oy alan seriyi planlanan seriler arasına koyup en kısa zamanda yapmaya çalışacağız. Tabii ki serileri önerirken telifli olmamalarına dikkat edin, telifli serileri seçmeyeceğiz. Buyrun Facebook sayfamız, yarın akşam bekliyoruz.